Македонија

Бутел денеска без вода

Бутел денеска без вода

Поради дефект на водоводната мрежа, дел од жителите од општина Бутел, денеска од 13:15 часот останале без вода.

Како што соопштуваат од претпријатието, без вода останале корнисниците од улиците Хо Ши Мин број 41, како и улицата Рудо.

Корисните без вода ќе бидат се до санирање на дефектот.