Македонија

Бутел денеска без вода

Бутел денеска без вода

Дел од жителите на општина Бутел, денеска од 10 часот, поради дефект останале без вода, соопштуваат од Јавното претпријатие „Водовод и канализација“.

Како што информираат од претпријатието, поради дефект на водоводната мрежа без вода останале жителите на улицата Симче Настевски број 22 во општина Бутел.