понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 28

Бутел, Кисела Вода, Гази Баба утре без струја

struja1_0_0_468X10000

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека поради одредени зафати во елктродистрибутивната мрежа без струја ќе останат делови од Бутел, Гази Баба, Кисела Вода, Ѓорче Петров и Студеничани.

Ова се деловите каде ќе нема струја:

• од 08:30 до 14:30 часот корисниците од ул. Хо Ши Мин и ул. Душко Поповиќ (општина Бутел)
• од 08.30 – 13.30 часот Трубарево, Чукур и Ергеле (о. Гази Баба);
• од 09.00 – 13.00 часот дел од ул. Востаничка (о. Кисела Вода);
• од 09.00 – 12.00 часот ул. Воин Драшковиќ, ул. Кичевска, ул. Радушка и ТЦ Ѓорче Петров (о. Ѓорче Петров) и
• од 10.00 – 13.00 часот дел од с. Љубин (о. Студеничани).

Најчитани вести