Македонија

Бутел утре без вода

Бутел утре без вода

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-400 милиметри и промена на шибер затварач профил ф-100 милиметри на улица Бутелска до расадникот,без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица Бутелска со сите краци, Љуботенски Пат и Раштански Лојза од 15:00 часот па се до завршување на работите.