Анализи

Нов закон во Германија ги стега социјалните мрежи – Дали слободата на изразување ќе се смета за говор на омраза?

Нов закон, кој наложува казни за објави на социјалните мрежи, идниот месец ќе стапи во сила во Германија. Законот ќе регулира објави...