Анкети

Анкети

Ѓорчев: Борбата за Македонија продолжува, сите неправедно затворени повторно ќе се вратат кај нивните најмил

Сакам да им порачаме на сите кои се во притвор и неправедно затворени дека повторно ќе чекорат по плоштадот Македонија, по улица Македонија,...