Интервјуа

република
Интервјуа ТОП Македонија

Интервју со Груевски за Република: Граѓанскиот сектор не смее да остане во рацете на Сорос

Се договоривме да направиме едно интервју поврзано со активностите на Сорос во Македонија. Често е спомнуван, особено од Вашата партија,...