Повик за неповратни финансии за продавници за органска храна
Економија

Денеска истекува рокот за барања за субвенции за органско производство, винско грозје, градинарство и овоштарство

Производителите на органска храна уште денеска можат да поднесуваат барања за субвенции од годинашната Програма за директни плаќања....