Економија

Стечајниот управник во „Фени“ најаву брзо ангажирање на вработените и заштита на капиталот и правата на работниците

Се преземаат сите мерки и активности за побрзо работно ангажирање на вработените и заштита на капиталот и правата на работниците на...
Македонија Економија

Фирми на вицепремиерот Анѓушев, како и на семејствата Чавкови и Мијалкови меѓу доверителите на „Фени“?

Еден од најголемите доверители на „Фени“ е ЕДС на актуелниот вицепремиер Кочо Анѓушев. Синовите на поранешниот директор на УБК, Сашо...