Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Измамените граѓани се само работна сила која ќе го враќа долгот кој Владата постојано го зголемува

Расипништвото и неодговорноста на СДСМ не знаат за граници, а владејачката партија само во 2018 година планира да ја задолжи Република...