Крими хроника

ВИДЕО: Љубовни проблеми веројатна причина за скокот на девојката во Вардар, објавена аматерска снимка од ќотекот што го доби после

Драма во вторникот околу пладне се одвиваше во самиот центар на  Скопје кога  27-годишна девојка скокна во Вардар во близина на Камениот...