Крими хроника

Денешен: Полицијата со сдсмовската „Омерта“ влегуваше во угостителски објекти кои не се блиски до власта

Повеќе кафанџии и сопственици на угостителски објекти се пожалија дека полицијата дополнета со новоформираната агенција за обезбедување...