Македонија

Македонија

Стоилковски: Заев и Филипче мора да одговорат дали Клиниката за хематологија се претвора во приватна клиника на Пановски?

Семејната фирма на директорката на хематологија добила милионски тендери од министерството за здравство, владата за тоа молчи. Ова...