Политика

Политика

СДСМ: Граѓаните гласаа слободно, изборите беа фер и демократски, ВМРО-ДПМНЕ да го признае изборниот пораз

Граѓаните на Република Македонија после догло време имаа можност да гласаат на фер и демократски избори по слободна волја и без притисоци,...
Политика

Заев од Љуботен: Ќе има и водовод и градинка и улици, сплотени како во цела Македонија да донесеме живот и во општина Бутел

Ова што го работиме заедно е вредно, ајде да го продолжиме на 29 октомври. Македонија е сплотена како никогаш досега, Македонци, Албанци,...