Македонија Политика

Андоновски: Направивме многу за Кратово, имаме уште многу проекти за подобар живот на кратовчани

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Кратово, пред кратовчани се обрати градоначалникот и кандидат за иден градоначалник на општината...