Македонија Политика

Груевски: Во „Новата Ера“ предвидуваме раст на економијата од 4 проценти, и отворање на нови 170 илјади работни места

Додека ја лажеа јавноста за се и сешто, додека ги склучуваа штетните договори и додека ни правеа политички хајки и прогони, ние тоа време...
Политика

Повеќе пари за граѓаните, укината е радиодифузната такса, зголемена е минималната плата, обебзеден е надомест за стечајните работници

За само стотина дена Владата предводена од СДСМ и парламентарното мнозинство докажаа дека може да се работи чесно, одговорно и во интерес...