Македонија Политика

Стојаноски: За Рашковски и СДСМ државата е нивна приватна сопственост, а институциите нивни приватни фирми

Генералниот секретар на Владата на Република Македонија, Драги Рашковски се’ уште молчи за своето незаконско, криминално и недомаќинско...
Македонија Политика

Анкета на „Димитрија Чуповски“: ВМРО-ДПМНЕ со огромна предност пред СДСМ на еден месец пред изборите

ВМРО-ДПМНЕ има огромна предност пред СДСМ во пресрет на локалните избори кои ќе се одржат на 15 октомври. Според анкетата на институтот...