Политика

Македонија Политика

Атанасов: Соросовите платеници брутално почнаа да ги трошат парите на граѓаните преку Министерството за култура

Министерството за „анти-култура“ и министерот Роберт Алаѓозовски продолжуваат со вработување на партиски кадри на сите нивоа во министерството...
Македонија Политика

СДСМ се врати на корените: Со удбашки притисоци и полициска држава сака да го спречи гласот на граѓаните

СДСМ му поднесе кривична пријава на Видан Лазаревски, иницијаторот за рефендумот против мигранти, јавува штипската локална телевизија...