ТОП Македонија

Кочо Анѓушев „заборавил“ да пријави во Анкетниот лист дека поседува фирми во странство

Вицепремиерот задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев, поседува приватнa фирмa во странство, но не ja навел во Анкетниот лист на Антикорупциската...
ТОП Македонија Политика

Милошоски: Интерпелацијата за Димитров има цел да го спречи распродавањето на државните и национални интереси

Пратеникот Антонио Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ на денешната седница на која што на дневен ред е интерпелацијата поднесена за министерот...