ТОП Македонија Политика

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ денска ќе поднесат предлог-закон за зголемување на пензиите, бараат СДСМ да не го попречува

Пратениците на Коалицијата „За подобра Македонија“ во понеделни ќе поднесат предлог закон во Собранието на Република Македонија...
ТОП Македонија Политика

ВМРО-ДПМНЕ: Неспособната влада на Заев за 100 дена власт расипнички ги потроши парите на граѓаните и не реализираше ниеден проект

Во време на владеење на ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски, се купија неколку компјутерски томографи, а вредноста на еден таков томограф беше...