ТОП Македонија Политика

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и СДСM со расипничкоto трошење ќе ја доведат државата пред колапс и целосен банкрот

Првпат по 50 години, во време на Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ се основа првата државна кардиохирургија која чинеше над 2 милиони евра....