ТОП Македонија Политика

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и СДСM со расипничкоto трошење ќе ја доведат државата пред колапс и целосен банкрот

Првпат по 50 години, во време на Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ се основа првата државна кардиохирургија која чинеше над 2 милиони евра....
ТОП Македонија Политика

Димовски: Доколку власта сака конструктивна опозиција има основна одговорност таа да биде конструктивна

Одговорност на опозицијата во Република Македонија е да биде конструктивна, но уште поголема одговорност е на власта да биде конструктивна....