ТОП Економија

Груевски: Намалувањето на индустриското производство е потврда дека економијата не оди во добар правец

Во јули во однос на јуни имаме пад од 2,2 отсто на индустриското производство и тоа доаѓа последователно и со намалувањето на просечната...