Македонија

Цел декември дождлив, за Нова година сонце

Цел декември дождлив, за Нова година сонце

Од следната недела  утринсктие температури ќе се спуштаат и до 5 Целзијусови степени под нулата а дневните ќе се движат околу 1 Целзијусов степен.

Ладно и дождливо време ќе преовладува во текот на целиот месец, но, дента наспроти дочекот на Новата година, метеоролоите предвидуваат разведрување и сончево време со температура до 3 Целијусови степени.

1

 

2

 

3