Македонија

Цела Македонија на нозе – Масовна поддршка од сите градови за собирот на ВМРО-ДПМНЕ

Цела Македонија на нозе – Масовна поддршка од сите градови за собирот на ВМРО-ДПМНЕ

Цела Македонија е на нозе. Од сите градови пристигнува масовна поддршка и полни автобуси за народниот собир организран од ВМРО-ДПМНЕ кој ќе се одржи вечерва пред Собранието на Република Македонија. Во дел од градовите атобусите се претесни за да ги соберат сите граѓани кои сакаат да изразат поддршка за „СИЛНА МАКЕДОНИЈА“.

Охрид

ohrid-6

Прилеп

prilep4

Битола

1-500

Македонска Каменица

4kamenica-500

Берово

berovo44

Крива Паланка

kriva-palanka

Кичево

kicevo-mn

kkicevooo

Кочани

kocani2

Виница

vinica1

Радовиш

radovis2-500

Пробиштип

pprobistipp11

Кавадарци

kavadarci