Македонија

Центар денеска без вода

Центар денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека денеска без водоснабдување ќе останат неколку скопски улици.

Поради уличен дефект на ул.Благоја Давков бр12 прекинато водоснабдување од 09:30ч ќе имаат следните улици:Благоја Давков,Дане Крапчев, Славка Недиќ, Ѓорѓи Пулевски, Мајаковски, Црвена Вода и Орце Николов и дел од улиците Рузвелтова, Костурски Херои и Радњанска.