Македонија

Центар денеска без вода

Центар денеска без вода

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-100 милиметри на улица Мито Хаџивасилев Јасмин бр.36, без водоснабдување ќе останат корисниците на 3 кули од бр.36 и блокот од зградата кај кафана Победа од 09:30 часот па се до санирање на дефектот.