Македонија

Центар денеска без вода

Центар денеска без вода

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-80 милиметри на улица Прилепска бр.1, без водоснабдување ќе останат корисниците од населбата Маџар маало од 09:30 часот па се до санирање на дефектот.