Македонија

Центар денеска без вода

Центар денеска без вода

Поради дефект на шибер затварач профил ф-150 милиметри на улица Петар Ацев бр.4, без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од улиците Петар Ацев и Симеон Кавракиров од 13:00 часот па се до санирање на дефектот.