Македонија

Центар денеска без вода

Центар денеска без вода

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека денеска во 9:30 часот без вода ќе останат дел од жителите на општина Центар.

Од претпријатието додаваат дека прекинот ќе биде поради уличен дефект на водоводна цевка од ф – 100 мм на ул.Аминта Трети бр.4. Жителите без вода ќе бидат во периодот од 09.30 часот па се до отстранување на дефектот. Воедно без вода ќе останат и корисниците од улиците: Јордан Хаџи Костантинов – Џинот , Димитрија Туцовиќ , Наум Наумовски Борче, дел од корисниците лоцирани на бул. Илинденска, паркот и околните ресторани. ( општина Центар