недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 3

Центар, Ѓорче Бутел утре без струја

struja-500x272

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека поради одредени зафати на електричната мрежа утре без струја ќе останат корисници од повеќе делови на главниот град.

Ова е општините и периодите каде ќе нема струја:

– во периодот од 07.30 до 13.00 часот, корисниците од ул. Радушка кај пазарчето Ѓорче Петров. ( општина Ѓорче Петров )
– во периодот од 08.00 до 15.30 часот, корисниците од улиците Стефан Јакимов Дедов и Дебарца, како и дел од корисниците од улиците: Аминта Трети, Иван Милутиновиќ и Патризански Одерди околу бр.5 ( општина Центар )
– во периодот од 08.30 до 11.00 часот, дел од корисниците од Сингелиќ, како и корисниците од село Инџиково. ( општина Гази Баба
– во периодот од 08.30 до 14.30 часот, корисниците од улиците Хо Ши Мин и Душко Поповиќ. ( општина Бутел )
– во периодот од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од ул. Баница. ( општина Кисела Вода )
– во периодот од 10.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од Долно Коњари, како и корисниците од селата: Средно и Горно Коњари, Дивље, Сушица и Живиње. ( општина Петровец )
– во периодот од 11.00 до 15.00 часот, делод корисниците од ул. Мраморец ( општина Карпош)
– во периодот од 12.30 до 14.30 часот корисниците од ул. Магленска. ( општина Кисела Вода )

Најчитани вести