Македонија

Центар и Гази Баба утре без струја

Центар и Гази Баба утре без струја

Без струја утре од 8 до 10 часот ќе останат корисниците од булевар „11 Октомври“ броевите 34, 36 и 38 во општина Центар.

Од 8 до 15 часот корисниците од улиците „ Перо Наков“, 511, 519 и 1471 во општина Гази Баба, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје.