Македонија

Центар, Карпош, Бутел утре без струја

Центар, Карпош, Бутел утре без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека утре, вторник, без електрична енергија ќе останат дел од жителите на општините Центар, Карпош, Бутел и Ѓорче Петров.

Ова се улиците каде ќе нема струја:

– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од улиците: Шарски Одреди, Козара, Водњанска и Елисие Поповски. ( општина Центар)

– во периодот од 09.00 до 13.10 часот, дел од корисниците од улиците Виенска и Нобелова, како и корисниците од улиците Хелсинки и Мексичка. ( општина Карпош )

– во периодот од 09.00 до 14.30 часот, корисниците од улиците: Хо Ши Мин, Краишка, Натанаил Кучевишки, Кирил Манчев и Ѓорѓи Костовски. ( општина Бутел )

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од пат за село Орман. ( општина Ѓорче Петров )