Македонија

Центар утре без струја

Без струја утре од 8:30 до 14:30 часот ќе останат корисниците од село Грушино.

Без електрична енергија од 9 до 12 часот ќе бидат и корисниците од улицата „Тодор Александров“ во општина Центар.