Македонија

Центар утре без вода

Центар утре без вода

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека утре поради изведување на водоводен приклуок без вода ќе останат дел од жителите на Општина Центар.

Прекинот ќе настане во 9:30 часот, а без вода ќе бидат улиците Борка Талевски бр.37 и Петар Поп Арсов бр.26,без вода ке бидат корисниците од ул:9-ти Мај, Петар Поп Арсов, Христо Смирненски, Роза Луксембург, Костурси херои, Васил Стефановски, Диме Аницин и дел од Бул.Митрополит Теодија Гологанов.