среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 26

Центар утре без вода

nemavodasl

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЈП Водовод и Канализација, ги известува граѓаните дека на ден 23.12.2014г. поради отстранување уличен дефект на водоводна цевка со пречник од ф-80мм на ул. Прилепска бр. 1, без вода ќе останат корисниците од 09:30 часот до санирање на дефектот.

Најчитани вести