Македонија

Центар утре без вода

Центар утре без вода

Од 09:30 часот утре, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од булевар „11-ти Октомври“ на потегот од „Кочо Рацин“ до „Крушевка Република“.

Прекинот во водоснабдувањето ќе биде поради промена на два вентили во шахта со пречник од Ф – 6/4 цола на булевар 11-ти Октомври, до ресторан ИВ.