Македонија

Центар утре без вода

Центар утре без вода

Регионалниот центар за управување со кризи информира дека утре, 12.06.2014 година без вода ќе останат дел од корисниците во Центар.

Според соопштението прекин во водоснабдувањето во периодот од 9:30 до 15:30 ќе имаат жителите на булеварот Кочо Рацин и улицата Мирче Ацев. Прекинот ќе биде поради промена за затворач на улицата Мирче Ацев, кој е најавен од страна на Јавното претпријатие „Водовод и канализација“.