Македонија

Центарци со цвеќиња го потсетија Жерновски „да сработи нешто“ (ФОТО)

Центарци со цвеќиња го потсетија Жерновски „да сработи нешто“ (ФОТО)

Граѓаните на општина Центар на креативен начин го искажаа револтот кон неработењето на градоначалникот Андреј Жерновски. На секоја дупка поставија цвеќе за, како што велат, да му текне на градоначалникот да сработи нешто.

Повеќе од 100 дупки по улиците на Центар пополнети со цвеќе за да му текне на градоначалникот да сработи нешто, пишува на Фејсбук страницата „Центар сака да дише“, на која се споделни и овие фотографии.

centar

centar1

centar2

centar3

centar4

centar5