среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 49

Централниот регистар ќе работи прекувремено за регистрација на учесниците во изборите

Регионалната регистрациска канцеларија на Централниот регистар на Македонија во Скопјена 11-ти и 15-ти овој месец ќе работи со продолжено работно реме од 8:30 до 00:00 часот со цел регистрација на учесниците во изборната кампања на предвремените парламентарни избори 2016 година.

регистар

Поврзани вести

Работното време се продолжува со цел учесниците во изборите од Централниот регистар треба да обезбедат единствен даночен број и трансакциска сметка за изборна кампања.

Најчитани вести