понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 48

Централниот регистар со продолжено работно време за регистрација на учесниците на изборите

Работното време се продолжува со цел учесниците во изборите од Централниот регистар треба да обезбедат единствен даночен број и трансакциска сметка за изборна кампања.

centralen-registar

Последни вести

Регионалната регистрациска канцеларија на Централниот регистар на Македонија во Скопје на 11-ти и 15-ти овој месец ќе работи со продолжено работно реме од 8:30 до 00:00 часот со цел регистрација на учесниците во изборната кампања на предвремените парламентарни избори 2016 година.

Работното време се продолжува со цел учесниците во изборите од Централниот регистар треба да обезбедат единствен даночен број и трансакциска сметка за изборна кампања.

Најчитани вести