Магазин

ВИДЕО: Како се цепат дрва?

ВИДЕО: Како се цепат дрва?

Овој човек уште во јуни објави видео туторијал за тоа како се цепат дрва. Досега ова видео го погледнале повеќе од еден милион и 500.000 лица.

Овој човек, по име Бред стана ѕвезда на Јутјуб, каде го сподели својот трик како лесно и без никаква мака да исцепете дрва.

Јавноста, ако се суди по коментарите е воодушевена од неговиот трик.

Цепењето дрва бара физички напор, но цепењето со советите на овој дедо е многу полесно. Уверете се сами!