Македонија

До четврток ќе се прска против возрасни комарци во Скопје

До четврток ќе се прска против возрасни комарци во Скопје

Првата аеросолна (авионска) дезинсекција против возрасни форми на комарци во Град Скопје ќе се одвива до утре.

Како што информира РЦУК-Скопје, дезинсекцијата ќе се одвива во периодот од 23 до 4 часот наредниот ден.