Македонија

Чаир, Бутел и Арачиново, утре без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира утре, 16.07.2014 година, без електрична енергија ќе останат делови на Чаир, Бутел, Арачиново и населбата Гоце Делчев.

Од 09.00 до 12.00 часот ул Пере Тошев, 7ми Јули и Прохор Пчински.(Опш.Чаир)
Од 08.00 до 15.00 часот ул Лазо Трпчевски.(опш.Чаир)
Од 07.00 до 15.00 чассот с.Студеничанми.(Опш.Студеничани)
Од 08.00 до 15.00 часот населено место Бел Камен. (опш.Бутел)
Од 12.00 до 15.00 часот нас.Гоце Делчев
Од 09.00 до 16.00 часот с.Арачиново.(Опш.Арачиново).