четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 44

Чаир, Центар, Кисела Вода утре без струја

struja

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека утре, среда, без електрична енергија ќе останат дел од жителите на општините Карпош, Чаир, Центар, Ѓорче Петров, Кисела Вода и Студеничани.

Ова се точните локации и периоди каде ќе нема струја:

• од 08:30 – 14:30 часот, корисниците од ул. Ферид Заири, ул. Ѓорѓи Томовски и ул. Љубо Стоилковиќ. (опш.Чаир )
• од 09:00 – 11:00 часот, корисниците од бул. Св. Климент Охридски бр. 58б (опш. Центар)
• од 09:00 – 12:0 часот, корисниците од нас. Кисела Јабука улица 8 и с. Волково улица 49. (опш. Ѓорче Петров)
• од 09:00 – 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Скупи – стариот пат за Визбегово (опш. Карпош) и улица 1 во с. Студеничани (општина Студеничани)
• од 12:00 – 13:00 часот, корисниците од ул. Мишо Михаиловски . (опш. Кисела Вода)

Најчитани вести