Македонија

Чаир денеска без струја

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, денеска без струја ќе останат три улици во Чаир.

Од 08:30 до 14:30 часот, без струја ќе бидат корисниците од улиците „Серава“, „Панче Неделковски“ и „Коста Абрашевиќ“ .