Македонија

Чаир денеска без вода

Чаир денеска без вода

Поради дефект на водоводната мрежа, денеска во 10 часот, без вода останале дел од жителите од општината Чаир, соопштуваат од Јавното претпријатие „Водовод и канализација“.

Во соопштението тие додаваат дека дефектот настанал на улицата Коста Абрашевиќ број 82, а без вода останале корисниците од улиците Цветан Димов и Коста Абрашевиќ, а намален ќе биде водостојот на корисниците од населбата Гази Баба.

Екипите на ЈП „Водовод и канализација“ работат на отстранување на дефектот.