недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 24

Чаир, Ѓорче, Аеродром утре без струја

Тинејџер од Хрватска го удри струја од 25.000 волти

Тинејџер од Хрватска го удри струја од 25.000 волти

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека утре, петок, без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Ѓорче Петров, Чаир и Аеродром.

Ова се детално улиците и временските периоди каде ќе нема струја:

 Од 08.00 до 15.00 часот ул. Алекса Демниевски и Ѓуро Салај (Опш.Ѓ Петров)
 Од 08,д0 до 14.30 часот ул.Ордан Чопела ул Цветан Димов и ул.Сараевска. (Опш.Чаир)
 Од 12.00 до 15.00 часот Лисиче улица Лисец и ул.Горно Лисиче. (Опш Аеродром).
 Од 09.00 до 12.00 часот ул. 364, 365, 369, 377, 383 дел од ул Самоилова и ул Јоаким Крчовски. (Опш. Чаир )

Најчитани вести