Магазин

Чарли Шин ќе даде изјава за обвинувањата дека е ХИВ позитивен

Чарли Шин ќе даде изјава за обвинувањата дека е ХИВ позитивен

Чарли Шин денес ќе даде изјава во САД, поврзана за тврдењата во таблоидите дека актерот е ХИВ позитивен. Чарли денес ќе има интервју со Мат Лауер, во програзмата „Тудеј“ на Ен Би Си.

Ен Би Си засега не објави никакви детали за изјавата, но голем број таблоди досега пишуваа дека актерот е хив позитивен.

Што ќе каже Чарли за овој скандал што неколку недели се провлекува по таблоидите, останува да видиме.