Секс

Часот на раѓање го открива секс нагонот

Часот на раѓање го открива секс нагонот
Секси сценарија за кои сонуваат мажите

Овен: Oд 6 h дo 8 h – 1 тип (9 тип), oд 8 h дo 10 h – 1 тип (10 тип), oд 10 h дo 12 h – 1 тип (11 тип), oд 12 h дo 14 h – 1 тип (12 тип), oд 14 h дo 16 h – 1 тип (8 тип), oд 16 h дo 18 h – 1 тип (2 тип), oд 18 h дo 20 h – 1 тип (3 тип), oд 20 h дo 22 h – 1 тип (4 тип),oд 22 h дo 00 h – 1 тип (6 тип), oд 2 h дo 4 h – 1 тип (7 тип), oд 4 h дo 6 h – 1 тип (8 тип)

Бик: Oд 6 h дo 8 h – 2 тип (10 тип), oд 8 h дo 10 h – 2 тип (11 тип), oд 10 h дo 12 h – 2 тип (12 тип), oд 12 h дo 14 h – 2 тип (1 тип), oд 14 h дo 16 h – 1 тип (6 тип), oд 16 h дo 18 h – 2 тип (3 тип), oд 18 h дo 20 h – 2 тип (4 тип), oд 20 h дo 22 h – 2 тип (5 тип), oд 22 h дo 00 h – 2 тип (6 тип), oд 00 h дo 2 h – 2 тип (7 тип), oд 2 h дo 4 h – 2 тип (8 тип),oд 4 h дo 6 h – 2 тип (9 тип)

Близнаци: Oд 6 h дo 8 h – 3 тип (11 тип), oд 8 h дo 10 h – 3 тип (12 тип), oд 10 h дo 12 h – 3 тип (1 тип), oд 12 h дo 14 h – 3 тип (2 тип), oд 14 h дo 16 h – 1 тип (3 тип), oд 16 h дo 18 h – 3 тип (4 тип), oд 18 h дo 20 h – 3 тип (5 тип), oд 20 h дo 22 h – 3 тип (6 тип),oд 22 h дo 00 h – 3 тип (7 тип), oд 00 h дo 2 h – 3 тип (8 тип) , oд 2 h дo 4 h – 3 тип (9 тип), oд 4 h дo 6 h – 3 тип (10 тип)

Рак: Oд 6 h дo 8 h – 4 тип (12 тип), oд 8 h дo 10 h – 4 тип (1 тип), oд 10 h дo 12 h – 4 тип (2 тип), oд 12 h дo 14 h – 4 тип (3 тип), oд 14 h дo 16 h – 1 тип (3 тип), oд 16 h дo 18 h – 4 тип (5 тип), oд 18 h дo 20 h – 4 тип (6 тип), oд 20 h дo 22 h – 4 тип (7 тип), oд 22 h дo 00 h – 4 тип (8 тип), oд 00 h дo 2 h – 4 тип (8 тип), oд 2 h дo 4 h – 4 тип (10 тип), oд 4 h дo 6 h – 4 тип (11 тип)

Лав: Oд 6 h дo 8 h – 5 тип (1 тип), oд 8 h дo 10 h – 5 тип (2 тип), oд 10 h дo 12 h – 5 тип (3 тип), oд 12 h дo 14 h – 5 тип (4 тип), oд 14 h дo 16 h – 1 тип (9 тип), oд 16 h дo 18 h – 5 тип (6 тип), oд 18 h дo 20 h – 5 тип (7 тип), oд 20 h дo 22 h – 5 тип (8 тип), oд 22 h дo 00 h – 5 тип (9 тип), oд 00 h дo 2 h – 5 тип (10 тип), oд 2 h дo 4 h – 5 тип (11 тип), oд 4 h дo 6 h – 5 тип (12 тип)

Девица: Oд 6 h дo 8 h – 6 тип (2 тип), oд 8 h дo 10 h – 6 тип (3 тип), oд 10 h дo 12 h – 5 тип (4 тип), oд 12 h дo 14 h – 6 тип (5 тип), oд 14 h дo 16 h – 1 тип (3 тип), oд 16 h дo 18 h – 6 тип (7 тип), oд 18 h дo 20 h – 6 тип (8 тип), oд 20 h дo 22 h – 6 тип (9 тип),oд 22 h дo 00 h – 6 тип (10 тип), oд 00 h дo 2 h – 6 тип (11 тип), oд 2 h дo 4 h – 6 тип (12 тип), oд 4 h дo 6 h – 6 тип (1 тип)

Вага: Oд 6 h дo 8 h – 7 тип (3 тип), oд 8 h дo 10 h – 7 тип (4 тип), oд 10 h дo 12 h – 7 тип (5 тип), oд 12 h дo 14 h – 7 тип (6 тип), oд 14 h дo 16 h – 1 тип (9 тип), oд 16 h дo 18 h – 7 тип (8 тип), oд 18 h дo 20 h – 7 тип (9 тип), oд 20 h дo 22 h – 7 тип (10 тип), oд 22 h дo 00 h – 7 тип (11 тип), oд 00 h дo 2 h – 7 тип (12 тип), oд 2 h дo 4 h – 7 тип (1 тип), oд 4 h дo 6 h – 7 тип (2 тип)

Скорпија: Oд 6 h дo 8 h – 8 тип (4 тип), oд 8 h дo 10 h – 8 тип (5 тип), oд 10 h дo 12 h- 8 тип (6 тип), oд 12 h дo 14 h – 8 тип (7 тип), oд 14 h дo 16 h – 1 тип (12 тип), oд 16 h дo 18 h – 8 тип (9 тип), oд 18 h дo 20 h – 8 тип (10 тип), oд 20 h дo 22 h – 8 тип (11 тип), oд 22 h дo 00 h – 8 тип (12 тип), oд 00 h дo 2 h – 8 тип (1 тип), oд 2 h дo 4 h – 7 тип (2 тип), oд 4 h дo 6 h – 7 тип (3 тип)

Стрелец: Oд 6 h дo 8 h – 9 тип (5 тип), oд 8 h дo 10 h – 9 тип (6 тип), oд 10 h дo 12 h- 9 тип (7 тип), oд 12 h дo 14 h – 9 тип (8 тип), oд 14 h дo 16 h – 1 тип (7 тип), oд 16 h дo 18 h – 9 тип (10 тип), oд 18 h дo 20 h – 9 тип (11 тип), oд 20 h дo 22 h – 9 тип (12 тип), oд 22 h дo 00 h – 9 тип (1 тип), oд 00 h дo 2 h – 9 тип (2 тип), oд 2 h дo 4 h – 9 тип (3 тип), oд 4 h дo 6 h – 9 тип (4 тип)

Јарец: Oд 6 h дo 8 h – 10 тип (6 тип), oд 8 h дo 10 h – 10 тип (7 тип), oд 10 h дo 12 h- 10 тип (8 тип), oд 12 h дo 14 h – 10 тип (9 тип), oд 14 h дo 16 h – 1 тип (11 тип), oд 16 h дo 18 h – 10 тип (11 тип), oд 18 h дo 20 h – 10 тип (12 тип), oд 20 h дo 22 h – 10 тип (1 тип), oд 22 h дo 00 h – 10 тип (2 тип), oд 00 h дo 2 h – 10 тип (3 тип), oд 2 h дo 4 h – 10 тип (4 тип), oд 4 h дo 6 h – 10 тип (5 тип)

Водолија: Oд 6 h дo 8 h – 11 тип (7 тип), oд 8 h дo 10 h – 11 тип (8 тип), oд 10 h дo 12 h – 11 тип (9 тип), oд 12 h дo 14 h – 11 тип (10 тип), oд 14 h дo 16 h – 1 тип (2 тип),oд 16 h дo 18 h – 11 тип (12 тип), oд 18 h дo 20 h – 11 тип (1 тип), oд 20 h дo 22 h – 11 тип (2 тип), oд 22 h дo 00 h – 11 тип (3 тип), oд 00 h дo 2 h – 11 тип (4 тип), oд 2 h дo 4 h – 11 тип (5 тип), oд 4 h дo 6 h – 11 тип (6 тип)

Риби: Oд 6 h дo 8 h – 12 тип (8 тип), oд 8 h дo 10 h – 12 тип (9 тип), oд 10 h дo 12 h – 12 тип (10 тип), oд 12 h дo 14 h – 12 тип (11 тип), oд 14 h дo 16 h – 1 тип (8 тип), oд 16 h дo 18 h – 12 тип (1 тип), oд 18 h дo 20 h – 12 тип (2 тип), oд 20 h дo 22 h – 12 тип (3 тип), oд 22 h дo 00 h – 12 тип (4 тип), oд 00 h дo 2 h – 12 тип (5 тип), oд 2 h дo 4 h – 12 тип (6 тип), oд 4 h дo 6 h – 12 тип (7 тип)

Тип 1 – агресивен секс нагон, но променлив. Во еден момент не можете да се воздржите од желба за секс, за веќе во следниот да сте потполно незаинтересирани. Во суштина сте многу страсни и во никој случај не можете да се навикнете да бидете пасивната страна во сексот. Сакате да бидете главни и да експериментирате.

Тип 2 – вашето либидо се потпира на сите пет сетила. Не ви треба многу за да се возбудите зошто лесно ја користите својата фантазија. На сексот гледате како на секојдневна потреба. Уживате во секс игрите и во маратонското водење љубов. Сепак, за да се препуштите целосно треба да сте емотивно врзани со личноста.

Тип 3 –ве возбудуваат ментални игри на заведување, зборови и погледи. Сакате секс живот што е полн со иновации, па ако не го добиете брзо губите интерес. Имате потреба партнерот постојано да ве заведува со жешки фотографии и пораки. Понекогаш ви е тешко да останете верни кога ќе ви се пружи возбудлива прилика.

Тип 4 – тешко можете да го одделите сексот од емоциите. Иако сте мошне страствени, доволна ви е само една личност, четири ѕида и мир. Имате склоност кон фетиши, но најчесто ги чувате само за себе. Во сексот важно ви е чувството на сигурност, па затоа очекувате многу бакнежи и прегратки.

Тип 5 – понекогаш го сведувате партнерот на секс објект кој го користите само за задоволување на своите потреби. Често се преценувате и ја нагласувате својата сексуална изведба. Најдобро се согласувате со помлади партнери од себе бидејќи на тој начин може да доминирате во креветот. Не се срамите да внесете и по некој порнографски елемент, што ви се видел интересен.

Тип 6 – уживате во сексот, но не сакаат луѓето да знаат за тоа. Најлошата работа која може да ве натера да се откажете од секс е лошата лична хигиена. Мошне сте практични и сакате спонтаност, но не и преголемо експериментирање. Понекогаш на сексот гледате како на должност, а не како на нешто што го правите со страст.

Тип 7 – тип со променливо либидо во зависност од животната фаза во која се наоѓа личноста. Од апстиненција за час може да преминат во нимфоманија. Кога имаат секс големо внимание придаваат на предиграта. Самиот чин на водење љубов не им не пресуден за тоа дали врската ќе им биде добра или лоша затоа што повеќе внимание придаваат на други аспекти од односот.

Тип 8 – за овој тип сексот мотивира, служи како награда и е начин на искажување љубов. Сепак, во одредени ситуации овие луѓе се склони и на секс, што не ги вклучува емоциите. Подготвени се барем еднаш во животот да испробаат по сè. Во врска која емотивно ги исполнува очекуваат секс секој ден, па партнер кој не може да ги исполнува потребите лесно може да биде причина за фрустрација.

Тип 9 – лесно се возбудува затоа што е визуелен тип. Во сексот е романтичен и долго го памти најдоброто искуство. Постои тенденција односите да се доживуваат и како духовен чин. Ако забележи дека партнерот не сака секс, развива комплекси, дури и кога проблемот нема врска со него.

Тип 10 – не може да се каже дека не го сака сексот, но го рационализира како и многу други нешта во животот. Потребно е време додека се опушти и да ја покаже својата вистинска природа, но откако ќе го направи тоа се претвора во незаситен љубовник. Кога ќе се најде во однос со партнер кој нема фантазија не презема иницијатива.

Тип 11 – прилично непредвидлив тип кој наоѓа возбудување во нови и необични ситуации. Сака да го испроба забранетото овошје, како секс на несоодветни места, секс надвор од бракот и слично. За добар секс му треба партнер со кој може отворено да разговара за сите аспекти на сексуалноста. Ужива во секс за една вечер, но најдобриот секс го има со некого со кого долго време е во врска.

Тип 12 – емотивен тип за кого нема секс, ако нема емоции. Дури и кога долго време апстинира, не се решава да се впушти во сексуални односи само од потреба. Има голема фантазија и сексот со него никогаш не е здодевен. Ако не може да биде со партнерот што го сака, се затвора во себе и се блокира сексуално.